Stresshåndtering

Stresshåndtering – tilbage på arbejde
Du kommer tilbage på arbejde i det rigtige tempo, og minimerer risikoen for tilbagefald. Du får en plan for din tilbagevenden, du får konkrete værktøjer og du får støtte og opfølgning der hjælper dig til at holde fast i forandringen.

Stresshåndtering er for dig, som har været sygemeldt i kortere eller længere tid og er på vej tilbage til arbejdet. Det er en kritisk fase, der kræver at du kommer i gang på den rigtige måde og får lavet nogle gode aftaler med dig selv og din leder.

Vi hjælper dig med:

  • At lægge den bedst mulige plan for at komme tilbage til arbejdet baseret på erfaring og samtaler med dig.
  • At du får helt individuelle redskaber, der sikrer at din tilbagevenden til arbejdet bliver permanent. Vi har fokus på tidligere faldgrupper, mønstre, personlige præferencer og sikrer at du etablerer helt nye vaner.
  • At sikre at du får den nødvendige støtte og hjælp til dine udfordringer i både job og privatliv – da begge dele bruger af de samme ressourcer er det vigtigt at se disse forhold i sammenhæng.
  • Relevante hjemmeopgaver og opfølgning, der sikrer at du holder fast og konkret kommer til at arbejde og fokusere på de centrale områder.

Konsulenterne fra Synergi har alle en organisationspsykologisk baggrund og mindst 10 års erfaring i at rådgive om stress og trivsel. Det giver dig sikkerhed for et professionelt forløb, hvor der er indgående kendskab til udfordringerne i både arbejdsliv og privatliv.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Klik her.

61 38 06 16