Coaching


Coaching – det bedste du kan gøre for dig selv.

Med en coach fra Synergi kan du blive den bedste version af dig selv. Du får konkrete tilbagemeldinger på dine allermest presserende problemstillinger, både forretningsmæssige og personlige. Du får hjælp til at se udfordringerne i et realistisk lys, hverken for dystert eller for rosenrødt.

Du får hjælp til at finde ind til dine egne dybere motiver – og til at finde dine egne kapaciteter frem, det der skal til for at bringe dig videre. Sammen lægger vi en slagkraftig plan for dig, og du får effektive værktøjer både til dine personlige og til dine karriere- og forretningsmæssige udfordringer. Du får støtte til at gennemføre dine planer – at holde fast når det er nødvendigt og at justere når det er det der skal til.

Kontakt os for et uforpligtende, gratis møde hvor vi sammen ser på hvordan vi kan hjælpe dig videre. Klik her.


61380616


Christian fra Synergi har givet mig konstruktive indspark, som jeg har brugt i mine ledelsesmæssige overvejelser.
I dialogen har Christians meget direkte spørgsmål været udfordrende. Jeg har simpelthen ikke kunnet komme udenom selv at nå frem til svarene!
Jeg har sammen med Christian fået fastsat nogle overskuelige delmål som faste holdepunkter over en periode. Det har betydet, at de mere langsigtede mål også er blevet ført ud i livet.
Jeg har fundet overskud til at få truffet vanskelige beslutninger – hurtigere, end det ellers ville være sket.

Zita Korsholm, Personalechef
Lyngby-Taarbæk Kommune