2R6A2232F1

Synergi er et konsulenthus der fokuserer på at bringe de mest effektive metoder og teknikker på tværs af faggrænser i spil for at skabe effektivitet og trivsel hos vore kunder.

Vores mission er:

  • At understøtte vore kunders ønsker om at blive en bedre version af sig selv, hvad enten det er på person-, gruppe- eller organisationsniveau. Vi forstår og påskønner dette mål, da vi selv deler det. I Synergi arbejder vi bestandigt på selv at blive dygtigere for at kunne bringe mere værdi til vore kunder.
  • At skabe bedre ledelse, fordi vi mener at bedre ledelse giver bedre resultater og bedre arbejdsmiljø.
  • At udvikle den danske model til en langsigtet vindermodel – dvs. et respektfuldt arbejdsmarked der udnytter de danske styrker og kombinerer ansvarlighed, selvstændighed og arbejdsglæde med effektivitet, produktivitet, innovation og høj kvalitet.

Vi arbejder med ny og gammel viden, dvs. vi arbejder med den nyeste forskning samtidig med at vi ved at nogle principper aldrig forældes, f.eks. ”at man skal så før man kan høste”.

Vore konsulenter er alle kendetegnede ved at være erfarne proceskonsulenter med mindst 10 års erfaring i også at arbejde med det svære i forandrings- og udviklingsprocesser. Konsulenterne har alle kandidat eller forsker- uddannelser bag sig, og har bevist at de kan arbejde på tværs af fagdiscipliner med forandringsprocesser der involverer både hardcore arbejdsgangsanalyser, økonomiske beslutningsmodeller, mentale teknikker og ubevidste processer i grupper og lignende.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde. Klik her.