Lederudviklingsprogrammer

Du får lederudvikling der er specifikt udviklet til din virksomhed og tager udgangspunkt i dine lederes konkrete behov. Det opnår vi ved at gennemføre en behovsanalyse samt udvikle forløbet i tæt dialog med jer. Vi er ikke tilfredse før vi har forstået jeres virkelighed og hvad vi kan bidrage med for at skabe succes for din organisation. Du får udviklet de kompetencer du har brug for – ikke dem vi har på hylderne i forvejen.

Du får styrket ånden i din virksomhed – en højere grad af fælles DNA der giver større sammenhængskraft og evne til at trække i samme retning. Du får udviklet spidskompetencer, refleksion og eksekvering i forhold til konkrete forretningscases – præcis med fokus på det organisationen har brug for.

Du får dygtigere ledere der tager flere rigtige valg fordi de er fagligt, menneskelligt og forretningsmæssigt koordinerede og har et fælles teoretisk udgangspunkt som giver et godt afsæt til at nedbryde eventuelle siloer i din organisation. Du får en ledergruppe der samarbejder på et langt højere niveau, mestrer balancen mellem de bløde og de hårde værktøjer og som i langt højere grad kan påskønne de andre lederes forskelligheder.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

61 38 06 16


Vi har benyttet Christian Poulsen og Flemming Wiberg fra Synergi gennem mange år til forskellige udfordringer i vores organisation. Efter hver gang er vi blevet klogere på os selv og haft en masse grin undervejs.

Ulla Petersen og Kim Bjernvig
Lyngby-Taarbæk Kommune