Den velfungerende gruppe

Det overordnede mål er at gøre gruppen og teamet til den bedste version af sig selv. Grupper er på forskelligt stade i deres udvikling i forhold til deres optimale tilstand, de kan være i hele spektret fra krise til mindre justeringer. Man skal ikke kun arbejde med grupper der er dysfunktionelle, man skal også arbejde for at gøre grupper excellente!

Selv velfungerende grupper kan i perioder opleve manglende trivsel, dårlig psykisk arbejdsmiljø, indsatsområder i APV, konflikter i gruppen eller i forhold til ledelsen, hvilket indikerer at relationer og samarbejde i en ledergruppe, et arbejdsteam, en projektgruppe eller lignende ikke er optimale.

Selve udviklingsprocessen er værdifuld, konkret og effektiv i forhold til det aktuelle udviklingsbehov. Du får bedre effektivitet, mindre stresspåvirkning, større innovation samt bedre trivsel og bundlinje. Samtidig giver dialog og metode et fundament for at gruppen og ledelsen vil være bedre i stand til at løse fremtidige udfordringer.

Processen designes så den løfter gruppen til det ønskede niveau, men stadig har tilpas kort varighed så der trækkes et minimum af ressourcer ud af driften. Synergis konsulenter har en organisationspsykologisk baggrund og har stor erfaring i at arbejde med grupper – også det, der foregår under overfladen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vore konsulenter.

61 38 06 16


Vi har benyttet Christian Poulsen og Flemming Wiberg fra Synergi gennem
mange år til forskellige udfordringer i vores organisation. Efter hver gang er
vi blevet klogere på os selv og haft en masse grin undervejs.

Ulla Petersen og Kim Bjernvig
Lyngby-Taarbæk Kommune