Konsulenterne

Christian Tullberg Poulsen (stifter og partner)

2R6A2524F (1)
Har med stor succes hjulpet ledere, medarbejdere og organisationer til at udvikle sig til at blive den bedste version af sig selv. Udgangspunktet er at forstå helheden for derefter at kunne arbejde med de vigtigste detaljer der gør den store forskel. Jeg arbejder ud fra mange perspektiver, lige fra forståelse af forretning og analyse af processer til personlig udvikling og håndtering af ubevidste processer i grupper. Jeg har et positivt menneskesyn og fokuserer på dine og organisationens styrker som driver til at løfte performance og trivsel for ledere såvel som medarbejdere.

Christian er uddannet cand. merc. i afsætning og ledelse, samt klassisk sanger og dirigent, har Organisations Psykologisk Uddannelse (OPU) fra Institut for Gruppeanalyse, samt en række certificeringer i forskellige personprofilanalyser.

Kontakt Christian på telefon: +45 61 38 06 16 eller mail: cpo@synergi.dk 

 

 

 

Flemming Wiberg (partner)

2R6A2477F 

Flemming Wiberg partner og medejer af Synergi er cand.merc. i strategi og ledelse, uddannet proceskonsulen og har en organisationspsykologisk uddannelse (OPU). Han har mange års ledererfaring fra sporten og erhvervsliv og har tidligere været træner for hhv. det danske og det tyske badmintonlandshold samt sportschef i Danmarks badminton forbund.

Flemming Wiberg har mere end 10 års erfaring som konsulent i både den private og offentlige del af erhvervslivet med primært fokus på coaching, ledelse og gruppeudvikling. Han har et multiverst udgangspunkt som giver mange perspektiver til opløsning af bremsekræfter og iværksætte udviklingsforløb.

Kontakt Flemming på telefon: +45 40 20 55 55 eller mail: fwi@synergi.dk

 

 

 

Kasper Edwards (konsulent)

2R6A2492F 

Arbejder med udvikling af processer ud fra et perspektiv der kombinerer klassisk leantænkning og forståelse for det psykosociale arbejdsmiljø. Organisationer har en strukturel og en social dimension som begge skal tilgodeses for at alle ansatte trives og kan yde deres bedste. Struktur og processer sætter rammerne for medarbejdernes samarbejde og relationer, og er derfor udgangspunktet for udvikling organisationen.

Kasper er Civilingeniør, Ph.d. fra DTU Management Engineering og har publiceret om Lean og arbejdsmiljø, social kapital og relationel koordination.

Kontakt Kasper på telefon: +45 22 25 63 20 eller mail: ked@synergi.dk

 

 

 

Andreas Schnell Hasle (Konsulent)

Andreas Hasle 2017-04-26 (2) 

Andreas Schnell Hasle har mange års praktisk erfaring med ledelse, både i politiske organisationer, i offentlige virksomheder og fra bestyrelsesarbejde i private virksomheder.

Andreas har en fortid indenfor eliteidræt som 10-kæmper på landsholdet, en bachelorgrad i dansk litteratur og filmvidenskab fra Københavns Universitet samt en executive MBA fra CBS samt en række mindre uddannelser.

Andreas tilfører Synergi helt unikke kompetencer på områder som ledelsessparring og coaching ikke mindst når vanskellige forhandlinger med store komplekse eller politiske organisationer eller skal landes. Han bibringer desuden betydelige kvaliteter i forhold til at analysere komplekse sammenhænge i organisationer.

Kontakt Andreas på telefon: +45 21 44 12 15 eller mail: info@synergi.dk