Stressforebyggelse

Du undgår at blive stressramt med de deraf følgende langvarige og alvorlige konsekvenser for dig personligt og for din arbejdsevne. Du undgår at blive drænet og får mere energi, du får konkrete værktøjer og vi hjælper dig med at holde fast i forandringen.

Stressforebyggelse er for dig, der mærker symptomer på stress i større eller mindre grad – og ved at du har brug for at komme på rette spor igen.

  • At sikre at du går fra at være drænet til rimelig energifyldt. Du bliver i dette forløb bevidst om, hvilke ting, der dræner dig for energi, og hvad der giver dig energi.
  • At du får konkrete værktøjer til at arbejde med dine specifikke udfordringer i job og/eller privatliv – da begge dele bruger af de samme ressourcer.
  • At du får hjemmeopgaver og opfølgning, der sikrer at du holder fast og har konkrete planer for nye vaner.
    Vi har gode erfaringer med forholdsvis korte forløb med ca. 5 samtaler, men det er selvfølgelig individuelt.
  • Konsulenterne fra Synergi har alle en organisationspsykologisk baggrund og mindst 10 års erfaring i at rådgive om stress og trivsel. Det giver dig sikkerhed for et professionelt forløb, hvor der er indgående kendskab til udfordringerne i både arbejdsliv og privatliv.
  • Kontakt os for et uforpligtende møde.

    61 38 06 16


    Synergi har givet mig nogle praktiske redskaber til at håndtere stress i jobbet som leder. Vi står ofte med komplicerede problemstillinger, hvor netop Stressforebyggelse har givet mig brugbar viden om stressfaktorer samtidig med en grundig viden om, hvordan stress virker på mig. Med fra kurset fik jeg konkrete redskaber, som jeg fik afprøvet i praksis. Disse teknikker kan jeg bruge i min hverdag som leder.
    Jeg vil anbefale det varmt til andre som arbejder med komplekse arbejdsopgaver, hvor det gælder om at kunne træffe hurtige og dynamiske beslutninger. Synergi er nogle rigtig dygtige undervisere som demonstrerer at de ved, hvad hverdagen byder os og bedst af alt, du lærer noget om dig selv, som du ikke vidste du havde brug for!

    Maj-Britt Christensen
    Serviceteam Leder
    Lyngby-Taarbæk Kommune