Teamudvikling

Teamudvikling er en sjov måde at få dit team eller organisation til at arbejde bedre sammen på. Med et teamudviklingsforløb fra Synergi sikrer du dig at medarbejderne får en rigtig god oplevelse samtidig med at der bliver effektiv læring som perspektiveres og kan bruges tilbage i hverdagen.

I får nogle gode kvalitetsoplevelser der også fremadrettet giver referencerammer til opbygning af virksomhedskulturen. Teamudvikling løfter stemningen og giver bedre humør og inspiration til hverdagen. Teamudvikling giver input til hvilke indsatsområder der er mest relevante at arbejde videre med, både på gruppeniveau, men også som medarbejder og leder.

  • Du kan få specialdesignede forløb både til små teams og til store afdelinger, hvad enten der er tale om generelle udfordringer, belønninger/gode oplevelser eller helt specifikke simuleringer af konkrete problemstillinger. Alle forløbene er kendetegnede ved:
  • En passende sværhedsgrad – tilpasset gruppen.
  • Sjove og inspirerende øvelser.
  • Høj kvalitet refleksion – en refleksion der peger tilbage på hverdagen.
  • Anderledes sammensætning af program med alt lige fra det meget kreative, over de problemløsende, til de mere adventureinspirerede og outdoorbaserede typer forløb.
  • Det virker fordi vi altid designer et forløb der passer helt specifikt til din gruppe og til de udfordringer/ problemstillinger der skal adresseres eller bare den type gode oplevelse der er behov for lige nu.

Vi designer det sammen med dig, med en styregruppe eller lignende og derved sikrer vi et perfekt tilpasset design. Du opnår et superforløb/dag hvor dine medarbejdere oplever sig selv og hinanden på en anderledes måde, ser nye sider ved hinanden og i sidste ende kommer til at arbejde bedre sammen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

61 38 06 16


Vi har benyttet Christian Poulsen og Flemming Wiberg fra Synergi gennem mange år til forskellige udfordringer i vores organisation. Efter hver gang er vi blevet klogere på os selv og haft en masse grin undervejs.

Ulla Petersen og Kim Bjernvig
Lyngby-Taarbæk Kommune